Headerfoto - Cliniclowns

De toegift van Judith maakt het verschil voor Cliniclowns 

 

Bijna veertig jaar werkte Judith in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Ze weet als geen ander hoe belangrijk plezier en afleiding zijn voor zieke kinderen. Ze besloot CliniClowns op te nemen in haar testament. Haar motivatie: “Een kind hoort kind te kunnen zijn, onder alle omstandigheden.”


Maak het verschil!

Lees op Cliniclowns.nl/nalaten meer over nalaten en vraag de gratis brochure aan. U kunt ook contact opnemen met Frances Hilbers-Kuijs via 033-4699040.


Nalaten - logo
Een kind hoort kind te kunnen zijn, ook bij ziekte

“Ik mis de CliniClowns sinds ik met pensioen ben. Ze zijn ontwapenend. Ik genoot mínstens net zo veel als de kinderen! De CliniClowns maakten echt contact met de kinderen. De sfeer veranderde op slag en kinderen konden het ziekenhuis even vergeten. De clowns nemen de kinderen via spel even mee de fantasie ín en dat ziekenhuis uít. Ze krijgen het gevoel dat ze bondgenootjes hebben. En het is meer dan alleen grappig doen: de clowns proberen zware tijden licht te houden, ze voelen de behoefte van een kind feilloos aan. Die diepere laag vind ik absoluut de meerwaarde.” Voor Judith is het bijna vanzelfsprekend CliniClowns op te nemen in haar testament. “Een kind hoort kind te kunnen zijn, onder alle omstandigheden ook bij ziekte. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.” Ze wil graag meer betrokken zijn bij het werk van Cliniclowns. Dat kan prima blijkt uit een goed gesprek dat ze heeft met Frances van CliniClowns: “Het raakt mij dat Judith ons werk zo’n warm hart toedraagt. Misschien is er een project dat haar aanspreekt of wil ze dat het naar een bepaald ziekenhuis gaat. Dat kunnen we allemaal bespreken.”


De toegift van Judith maakt het verschil

“Kinderen kunnen het ziekenhuis vergeten”

Judith werkte jaren als doktersassistente bij de afdeling KNO van het WKZ. Ook in de toekomst blijft ze betrokken bij CliniClowns. “Ik vind het een mooi idee dat ik CliniClowns kan blijven steunen, ook als ik er niet meer ben.”


Nalaten - polaroid - cliniclowns

Cliniclowns

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.

Table of contents

Loading ...