Algarve

Ideaal voor een familievakantie 

Algarve_185

Met drie generaties op vakantie, daarvoor is de Portugese Algarve de ideale bestemming.
Of u nu met een baby, schoolgaand kind of tiener op reis gaat, er is voor elk wat wils. 
Algarve_110

Meer lezen

Algarve_140

Aangenaam klimaat

Een mild klimaat met veel zonuren in voor- en najaar, rust en genoeg vertier, dat is de Algarve. Ideaal dus om hier met grootouders, ouders en kinderen op vakantie te gaan. De comfortabele accommodaties hebben er alle faciliteiten om met zijn allen onbezorgd te genieten. Niet alleen in de hotelkamer of het appartement, maar ook daarbuiten.

Voor kinderen in alle leeftijdscategorieën zijn er faciliteiten. Er kan gezwommen worden in het zwembad of in de heldere zee. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te spelen, te watersporten of de natuur in te gaan.

En terwijl de kids genieten in de Portugese zon, kunnen ouders en grootouders ontspannen.
Zo wordt het een heerlijke familievakantie.

Meer lezen

Algarve_187

Naar de zon ... 

Algarve_188

… met een baby of peuter

 Als u met een baby op reis gaat is het comfortniveau zeer belangrijk.
U zult meer tijd doorbrengen in uw accommodatie vanwege de rust die een baby nodig heeft. Een appartement is in deze fase het meest geriefelijk. U heeft een keukentje met koelkast, kookplaat en vaak ook magnetron waarin de babyhapjes zelf bereid kunnen worden. In het voor- en najaar zijn de temperaturen ideaal om met een baby of peuter te naar de Algarve te reizen.

Algarve_189

… met een schoolgaand kind
 Zodra de kinderen naar school gaan, bent u gebonden aan de schoolvakanties. In de voorjaars- of herfstvakantie zijn de temperaturen ideaal om met kinderen en kleinkinderen op reis te gaan. Nog niet te warm, waardoor u er als familie lekker op uit kunt trekken. Echte zonaanbidders komen volledig aan hun trekken in de zomervakantie! Temperaturen die kunnen oplopen tot boven de 30 graden maken van uw lange zomervakantie een feest.

Algarve_190

… met een tiener
 Met een tiener op vakantie gaan heeft vaak een iets andere aanpak nodig. Want u ziet het waarschijnlijk als gezinsvakantie, maar uw tiener(klein)kind wil graag zelf ook op onderzoek uit. In een badplaats als Albufeira heeft het hele gezelschap het naar de zin.

Meer informatie

Algarve_186
 
Bent u als grootouder geïnteresseerd in een familievakantie naar Portugal samen met uw kinderen en kleinkinderen? Laat u dan adviseren door Primavera Reizen.

 


 

Kijk voor meer informatie over het aanbod in de Algarve op www.primaverareizen.nl of bel met 010-2452555.

 

Algarve

6/9
Loading ...